VOOR BEDRIJVEN

Heeft u te maken met medewerkers die iets ingrijpends in hun leven hebben meegemaakt of er nog midden in zitten? Denk aan rouw, verlies van een dierbare, scheiding, burn-out, ziekte van henzelf of hun dierbare, pensioen, verhuizing. Medewerkers die zich verzetten tegen bijvoorbeeld veranderingen in het bedrijf. En merkt u dat zij moeite hebben om goed te functioneren of lukt het helemaal niet meer?

Herkent u dit gedrag? Medewerkers die…

1

zich vaak
ziek melden

2

vaak te
laat komen

3

geen of minder
betrokkenheid tonen

4

vaak teamoverleg
momenten afzeggen

5

vaak eerder
weg moeten
Dan kan ik een bijdrage leveren om (langdurig) uitval te voorkomen of om medewerkers weer zodanig te helpen dat zij zichzelf kunnen begeleiden waardoor ze weer in staat zijn hun werk op te pakken.

Hoe?

Ik bied een begeleidingstraject aan van 7 sessies van 1,5 uur waarbij ik stap voor stap mensen help om uit hun hoofd te gaan en weer in hun lichaam te komen. Dit doe ik door ze helpen weer te gaan voelen in hun lichaam. Vaak is het zo dat als er pijn is of moeilijkheden zijn, we geneigd zijn om daarvan weg te gaan, niet te voelen en in ons hoofd te gaan. Hierdoor raken we steeds meer van onszelf verwijderd, totdat we opgebrand raken of ziek worden. Ons lichaam zegt dan als het ware: “ho, stop”. Ik help hen om weer in contact te komen met wie ze echt zijn, hun essentie en van daaruit gezonde keuzes te maken.

Het traject en de prijs zullen op maat gemaakt worden.

Benieuwd wat ik voor uw organisatie kan betekenen?

© Copyright - coaching-en-therapie.nl in Doorn
Geverifieerd door MonsterInsights